Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
українська
русский
magyar
Deutsch
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Mukachevo State University repository
Browsing by Author Головко, Ольга Миколаївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 35
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств
Головко, Ольга Миколаївна
;
Михайленко, Д.
2018
Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства)
Головко, Ольга Миколаївна
;
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
2016
Аналіз особливостей розвитку колективних засобів розміщення Закарпаття
Головко, Ольга Миколаївна
2017
Аналіз особливостей і перспектив розвитку санаторіїв Закарпаття
Головко, Ольга Миколаївна
;
Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
;
Горват, Едіна Степанівна
2021
Аналіз складових розвитку культури сфери гостинності
Головко, Ольга Миколаївна
;
Тильна, А.
2023
Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини
Головко, Ольга Миколаївна
;
Удворгелі, Л. І.
2023
Аналіз сутності діяльності будинків відпочинку
Павлишинець, А.
;
Головко, Ольга Миколаївна
2022
Аналіз сутності діяльності музеїв в сучасних умовах
Головко, Ольга Миколаївна
;
Мілашовська, Ольга Іванівна
2021
Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств
Головко, Ольга Миколаївна
;
Підкаура, Т.
2019
Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств
Головко, Ольга Миколаївна
;
Легач, Н. М.
2023
Аналіз сутності сервісного обслуговування готельно-ресторанних підприємств
Мортов, М.
;
Головко, Ольга Миколаївна
2022
Аналіз сутності харчування в сучасних умовах
Головко, Ольга Миколаївна
2018
Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття
Головко, Ольга Миколаївна
;
Чорій, М. В.
2018
Аналіз сучасних тенденцій оснащення устаткуванням та напрямки розвитку закладів ресторанного господарства малих міст Закарпаття
Головко, Ольга Миколаївна
;
Ключкович, О. І.
2008
Вибір методів кінцевих обробок джинсових тканин та деніму у відповідності до призначення швейних виробів
Облещук, Т.В.
;
Білей-Рубан, Наталія Василівна
;
Головко, Ольга Миколаївна
2019
Визначення алюмінію в питних водах
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Головко, Ольга Миколаївна
2007
Впровадження Болонських ініціатив у Мукачівському технологічному інституті
Тебляшкіна, Людмила Іванівна
;
Ігнатишин, Марія Василівна
;
Головко, Ольга Миколаївна
2016
Екологічна безпека в закладах ресторанного господарства
Головко, Ольга Миколаївна
;
Чорій, Мирослава Василівна
2020
Концепція колективного засобу розміщення: апартамент готелю
Головко, Ольга Миколаївна
;
Ряба, А.О.
2023
Культура екскурсійного обслуговування підприємств музейної справи
Даценко, Д.
;
Головко, Ольга Миколаївна