Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10210
Title: The virtual reality and artifical intelligence use in restaurant and tourism service
Authors: Goblyk&Markovych, N.
Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Yurovchyk, V.
Юровчик, В. Г.
Udvorheli, L.
Удворгелі, Л.І.
Keywords: personalized recommendations
персоналізовані рекомендації
attractions
атракції
tourism
туризм
interior
інтер'єр
virtualization
віртуалізація
virtual menu
віртуальне меню
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпро
Abstract: Using virtual reality and artificial intelligence in restaurant and tourism services has the potential to fundamentally change the way businesses interact with customers and create various offerings. In the field of tourism services, these technologies are transforming the tourism industry by altering the content of travel, its informational support, efficiency, and appeal to travelers. Використання віртуальної реальності та штучного інтелекту в ресторанному та туристичному обслуговуванні може докорінно змінити спосіб, яким бізнес взаємодіє із клієнтами та яким створюються різні послуги. Зокрема, в туристичному обслуговуванні ці технології трансформують зміст подорожі, її інформаційне забезпечення, ефективність та цікавість для подорожніх.
Description: Goblyk-Markovych N., Yurovchyk V., Udvorgeli L. The virtual reality and artifical intelligence use in restaurant and tourism service / Goblyk-Markovych N., Yurovchyk V., Udvorgeli L.// Агросвіт : науково-фахове видання з питань економіки / гол. ред. Васильєва Н.К. - Дніпро, 2023. - №19. - Р.52-57
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10210
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
THE_VIRTUAL_REALITY.pdfTHE VIRTUAL REALITY AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE USE IN RESTAURANT AND TOURISM SERVICE169.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.