Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1090
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козарь, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Гречаник, Ю. В | - |
dc.contributor.author | Петрус, Б. Б. | - |
dc.contributor.author | Возняк, Б. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-15T07:18:27Z | - |
dc.date.available | 2018-02-15T07:18:27Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1090 | - |
dc.description | Козарь О. П. Аналіз теоретичних передумов біопошкоджень шкіряних матеріалів і виробів із них / О. П. Козарь, Ю. В. Гречаник, Б. Б. Петрус, Б. Возняк // Технологический аудит и резервы производства : научный журнал / Отв. ред. В. П. Дмитриков. – Київ, 2016. – № 2/4(28). – С. 42-48. | en_US |
dc.description.abstract | Проведено аналітичний огляд закономірностей впливу хімічного складу, структури, підготовчих операцій і технологій виробництва шкіряних матеріалів на їх мікробіологічну стійкість для прогнозування термінів їх зберігання та експлуатації і розробки методів та способів їх захисту від біопошкоджень. Визначено вимоги до біоцидних препаратів для шкіряних матеріалів з урахуванням санітарно-гігієнічної безпеки споживача. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | сировина | en_US |
dc.subject | біоциди | en_US |
dc.subject | біопошкодження | en_US |
dc.subject | мікроорганізми | en_US |
dc.subject | взуття | en_US |
dc.subject | шкіра | en_US |
dc.subject | властивості | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.title | Аналіз теоретичних передумов біопошкоджень шкіряних матеріалів і виробів із них | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Козарь О. П. (4).pdf | Аналіз теоретичних передумов біопошкоджень шкіряних матеріалів і виробів із них. | 140.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.