Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11123
Title: | Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції |
Authors: | Матвійчук, Світлана Салманівна Балога, І. І. |
Keywords: | конкурентоспроможність продукції конкурентоспроможність лояльність споживачів міжнародні конференції |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Матвійчук, С. С. Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції / С. С. Матвійчук, І. І. Балога // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю [Електронний ресурс] : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 26 жовтня 2023 р. - Мукачево : МДУ, 2023. - С.331-333. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11123 |
Ebben a gyűjteményben: | Тези доповідей |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Formation_of_consumer_loyalty_to_the_brand_as_a_component_of_product_competitiveness.pdf | Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції | 685.38 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!