Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11123
Название: | Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції |
Авторы: | Матвійчук, Світлана Салманівна Балога, І. І. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність продукції конкурентоспроможність лояльність споживачів міжнародні конференції |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Мукачево: МДУ |
Описание: | Матвійчук, С. С. Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції / С. С. Матвійчук, І. І. Балога // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю [Електронний ресурс] : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 26 жовтня 2023 р. - Мукачево : МДУ, 2023. - С.331-333. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11123 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Formation_of_consumer_loyalty_to_the_brand_as_a_component_of_product_competitiveness.pdf | Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції | 685.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.