Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11123
Назва: | Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції |
Автори: | Матвійчук, Світлана Салманівна Балога, І. І. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність продукції конкурентоспроможність лояльність споживачів міжнародні конференції |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Матвійчук, С. С. Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції / С. С. Матвійчук, І. І. Балога // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю [Електронний ресурс] : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 26 жовтня 2023 р. - Мукачево : МДУ, 2023. - С.331-333. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11123 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Formation_of_consumer_loyalty_to_the_brand_as_a_component_of_product_competitiveness.pdf | Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції | 685.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.