Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11123Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Матвійчук, Світлана Салманівна | - |
| dc.contributor.author | Балога, І. І. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-04-09T11:32:02Z | - |
| dc.date.available | 2024-04-09T11:32:02Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11123 | - |
| dc.description | Матвійчук, С. С. Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції / С. С. Матвійчук, І. І. Балога // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю [Електронний ресурс] : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 26 жовтня 2023 р. - Мукачево : МДУ, 2023. - С.331-333. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
| dc.subject | конкурентоспроможність продукції | uk_UA |
| dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
| dc.subject | лояльність споживачів | uk_UA |
| dc.subject | міжнародні конференції | uk_UA |
| dc.title | Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Formation_of_consumer_loyalty_to_the_brand_as_a_component_of_product_competitiveness.pdf | Формування лояльності споживачів до бренду як складова конкурентоспроможності продукції | 685.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.