Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230
Title: | Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств |
Authors: | Головко, Ольга Миколаївна Підкаура, Т. |
Keywords: | корпоративна культура готельно-ресторанне підприємство |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | МДУ |
Description: | Головко, О. М. Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Т. Підкаура // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.9-12. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analysis_of_the_essence.pdf | Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств | 1.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.