Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230
Titel: | Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств |
Autoren: | Головко, Ольга Миколаївна Підкаура, Т. |
Stichwörter: | корпоративна культура готельно-ресторанне підприємство |
Erscheinungsdatum: | 2021 |
Herausgeber: | МДУ |
Beschreibung: | Головко, О. М. Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Т. Підкаура // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.9-12. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230 |
Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Analysis_of_the_essence.pdf | Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств | 1.25 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.