Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230
Назва: | Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств |
Автори: | Головко, Ольга Миколаївна Підкаура, Т. |
Ключові слова: | корпоративна культура готельно-ресторанне підприємство |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Головко, О. М. Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Т. Підкаура // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.9-12. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analysis_of_the_essence.pdf | Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств | 1.25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.