Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Название: | Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності |
Авторы: | Чорій, Мирослава Василівна |
Ключевые слова: | кулінарні тенденції |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Мукачево: МДУ |
Описание: | Чорій, М. В. Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності / М. В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.41-43. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Culinary_traditions_and_gastronomic_habits_of_peoples_as_an_element_of_social_unity.pdf | Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності | 1.13 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.