Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Назва: Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності
Автори: Чорій, Мирослава Василівна
Ключові слова: кулінарні тенденції
Дата публікації: 2021
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Чорій, М. В. Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності / М. В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.41-43.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Culinary_traditions_and_gastronomic_habits_of_peoples_as_an_element_of_social_unity.pdfКулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності1.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.