Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧорій, Мирослава Василівна-
dc.date.accessioned2024-04-24T10:03:48Z-
dc.date.available2024-04-24T10:03:48Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316-
dc.descriptionЧорій, М. В. Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності / М. В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.41-43.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectкулінарні тенденціїuk_UA
dc.titleКулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Culinary_traditions_and_gastronomic_habits_of_peoples_as_an_element_of_social_unity.pdfКулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності1.13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.