Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318| Назва: | Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні |
| Автори: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Легач, Н. |
| Ключові слова: | якість, готельно-ресторанних послуг якість готельних послуг |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Мукачево: МДУ |
| Опис: | Молнар-Бабіля, Д. І. Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні / Д. І. Молнар-Бабіля, Н. Легач // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.47-49 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Issues_and_ways_to_improve_the_quality_of_hotel_and_restaurant_services_in_Ukraine.pdf | Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні | 1.13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.