Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | - |
dc.contributor.author | Легач, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-24T10:30:03Z | - |
dc.date.available | 2024-04-24T10:30:03Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318 | - |
dc.description | Молнар-Бабіля, Д. І. Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні / Д. І. Молнар-Бабіля, Н. Легач // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.47-49 | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | якість, готельно-ресторанних послуг | uk_UA |
dc.subject | якість готельних послуг | uk_UA |
dc.title | Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Issues_and_ways_to_improve_the_quality_of_hotel_and_restaurant_services_in_Ukraine.pdf | Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні | 1.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.