Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318
Title: | Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні |
Authors: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Легач, Н. |
Keywords: | якість, готельно-ресторанних послуг якість готельних послуг |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Молнар-Бабіля, Д. І. Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні / Д. І. Молнар-Бабіля, Н. Легач // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.47-49 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Issues_and_ways_to_improve_the_quality_of_hotel_and_restaurant_services_in_Ukraine.pdf | Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні | 1.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.