Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320| Title: | Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств |
| Authors: | Головко, Ольга Миколаївна Михайленко, Д. |
| Keywords: | аналіз організаційна культура готельно-ресторанне господарство |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Мукачево: МДУ |
| Description: | Головко, О. М. Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Д. Михайленко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.55-58. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320 |
| Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Analysis_of_the_peculiarities_of_the_organizational_culture_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdf | Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств | 1.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.