Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11323
Название: | Діджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах |
Авторы: | Хаустова, Ксенія Михайлівна |
Ключевые слова: | діджиталізація готельно-ресторанне господарство стратегія розвитку |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Мукачево: МДУ |
Краткий осмотр (реферат): | , |
Описание: | Хаустова, К. М. Діджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах / К. М. Хаустова // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.62-64. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11323 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Digitalization_as_a_basic_component_of_the_hotel_and_restaurant_business_development_strategy_in_modern_conditions.pdf | Діджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах | 1.12 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.