Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424
Title: Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства
Authors: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Удворгелі, Л.
Keywords: ресторанний бізнес
продукти харчування
міжнародні конференції
Issue Date: 2024
Publisher: Мукачево: МДУ
Description: Молнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Implementation_of_functional_products_in_restaurants.pdf3.14 MBВпровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарстваView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.