Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | - |
| dc.contributor.author | Удворгелі, Л. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-05-29T12:57:34Z | - |
| dc.date.available | 2024-05-29T12:57:34Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424 | - |
| dc.description | Молнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
| dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
| dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
| dc.subject | міжнародні конференції | uk_UA |
| dc.title | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Implementation_of_functional_products_in_restaurants.pdf | 3.14 MB | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.