Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11591
Название: | Основи технології швейних виробів: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)», спеціалізація «Технологія виробів легкої промисловості», 182 «Технології легкої промисловості» |
Авторы: | Бокша, Наталія Іванівна |
Ключевые слова: | методика вказівки графічний матеріал |
Дата публикации: | 2024 |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки укладені з метою ознайомлення здобувачів зі структурою курсового проекту, надання рекомендацій щодо виконання його розділів і графічної частини, а також вимог до оформлення пояснювальної записки, її графічно- розрахункових робіт, технологічних документів. Містить необхідний для засвоєння здобувачами об’єм систематизованого графічного матеріалу, таблиць і технічних рисунків. |
Описание: | Основи технології швейних виробів: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)», спеціалізація «Технологія виробів легкої промисловості», 182 «Технології легкої промисловості» / укладач: Н.І.Бокша.- МДУ, 2024.- 44 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11591 |
Располагается в коллекциях: | Методичні рекомендації |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Basics_ of_sewing_ technology_ methodological_ instructions.pdf | Основи технології швейних виробів: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)», спеціалізація «Технологія виробів легкої промисловості», 182 «Технології легкої промисловості» | 3.54 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.