Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11612
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бокша, Наталія Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-09T11:05:44Z | - |
dc.date.available | 2024-08-09T11:05:44Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11612 | - |
dc.description | Основи технології швейних виробів: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)», спеціалізація «Технологія виробів легкої промисловості», 182 «Технології легкої промисловості»/ укладач: Н.І.Бокша.- МДУ, 2024.- 44 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні вказівки укладені з метою ознайомлення здобувачів зі структурою курсового проекту, надання рекомендацій щодо виконання його розділів і графічної частини, а також вимог до оформлення пояснювальної записки, її графічно- розрахункових робіт, технологічних документів. Містить необхідний для засвоєння здобувачами об’єм систематизованого графічного матеріалу, таблиць і технічних рисунків. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | Основи технології швейних виробів | uk_UA |
dc.title | Основи технології швейних виробів: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)», спеціалізація «Технологія виробів легкої промисловості», 182 «Технології легкої промисловості» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні рекомендації |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Basics_of_sewing_technology.pdf | Основи технології швейних виробів | 3.54 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.