Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11732
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопович, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.authorГраб, О. В.-
dc.date.accessioned2024-09-24T07:08:31Z-
dc.date.available2024-09-24T07:08:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11732-
dc.descriptionСтворення сенсорно-збагаченого середовища для дітей раннього віку: методичні рекомендації до організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта /укладачі О. М. Попович, О. В. Граб. - Мукачево: МДУ, 2024. - 74 с.uk_UA
dc.description.abstractУ навчальному виданні окреслено програмовий зміст навчальної дисципліни «Створення сенсорно-збагаченого середовища для дітей раннього віку»; запропоновано завдання для самостійної роботи здобувачів та критерії їх оцінювання; подано орієнтовний перелік тестових завдань та список рекомендованої літератури. Видання адресовано здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 012 Дошкільна освіта.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМДУuk_UA
dc.subjectстворення сенсорно-збагаченогоuk_UA
dc.subjectнавчальні виданніuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleСтворення сенсорно-збагаченого середовища для дітей раннього віку: методичні рекомендації до організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освітаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Creating_ a_ sensory-enriched_ environment_ for_ young _children.pdfСтворення сенсорно-збагаченого середовища для дітей раннього віку: методичні рекомендації до організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта1.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.