Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11826
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛещій, Н.П.-
dc.contributor.authorЧекан, Оксана Іванівна-
dc.contributor.authorБарна, Христина Василівна-
dc.contributor.authorКас’яненко, Оксана Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-10-28T09:09:03Z-
dc.date.available2024-10-28T09:09:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11826-
dc.descriptionВиробнича практика (дефектологічна): методичні рекомендації до організації та проведення для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта / укладачі Н.П. Лещій, О.І. Чекан, Х.В. Барна, О.М. Кас’яненко. Мукачево: МДУ, 2024. - 38 c.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації до організації та проведення виробничої практики (дефектологічної) представляють цілі, завдання, програму практики, критерії оцінювання, вимоги до звітності та підведення підсумків практики, а також необхідні зразки документації. Методичні рекомендації стануть у нагоді при організації та проведенні виробничої практики (дефектологічної) здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМДУuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectвиробнича практикаuk_UA
dc.subjectдефектологічнаuk_UA
dc.titleВиробнича практика (дефектологічна): методичні рекомендації до організації та проведення для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освітаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Production _practice _defectology.pdfВиробнича практика (дефектологічна): методичні рекомендації до організації та проведення для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта828.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.