Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11865
Назва: Сучасні стратегії диверсифікації готельних та ресторанних мереж
Автори: Феєр, Анастасія Євгенівна
Смирнова, І. М.
Машіка, Г. В.
Ключові слова: ситуативний характер
економічна криза
зміни в зовнішньому середовищі
вимоги ринку
диверсифікація
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Дослідження спрямоване на вивчення особливостей формування сучасної стратегії дивер сифікації готельних та ресторанних мереж. У межах дослідження стратегії диверсифікації го тельних та ресторанних мереж інтерпретовані нами як недеталізовані плани таких організацій, пошуку і використанні додаткових можливостей надання готельних послуг та ресторанних послуг на масовому рівні. За результатними дослідження акцентовано увагу на тому факті, що в умовах економічної кризи, спричиненої війною або іншими факторами, готельні та ресторанні мережі повинні бути особливо гнучкими і реактивними в своїй стратегії диверсифікації.
Опис: Феєр А.Є., Смирнова І.М., Машіка Г.В. Сучасні стратегії диверсифікації готельних та ресторанних мереж / А.Є. Феєр, І.М. Смирнова, Г.В. Машіка // Інвестиції: практика та досвід. - 2023.- С.53-59
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11865
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CONTEMPORARY_STRATEGIES.pdfСУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ МЕРЕЖ2.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.