Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12010
Название: | Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах |
Авторы: | Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна Чорій, М.В. Вітвіцький, О.М. |
Ключевые слова: | концептуальні підходи інноваційний розвиток підприємство туризм готельно-ресторанний бізнес кризові умови |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Київ |
Краткий осмотр (реферат): | Актуальність дослідження зумовлена тим, що інноваційний розвиток підприємств сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу набуває особливого значення в умовах кризи, оскільки вони передбачають розвиток ситуацій, що характеризуються серйозними труднощами. |
Описание: | Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах / Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - № 3. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12010 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
conceptual_approaches.pdf | Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах | 4.78 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.