Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12010
Назва: Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах
Автори: Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Чорій, М.В.
Вітвіцький, О.М.
Ключові слова: концептуальні підходи
інноваційний розвиток
підприємство
туризм
готельно-ресторанний бізнес
кризові умови
Дата публікації: 2024
Видавництво: Київ
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження зумовлена тим, що інноваційний розвиток підприємств сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу набуває особливого значення в умовах кризи, оскільки вони передбачають розвиток ситуацій, що характеризуються серйозними труднощами.
Опис: Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах / Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - № 3.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12010
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conceptual_approaches.pdfКонцептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах4.78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.