Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514
Titel: Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу
Autoren: Головко, Ольга Миколаївна
Химич, Тетяна
Stichwörter: ресторанний бізнес
Всеукраїнські конференції
фактор успіху
сучасний ресторанний бізнес
гнучкість
Erscheinungsdatum: 2024
Herausgeber: Мукачево: МДУ
Beschreibung: Головко, Ольга Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу / Ольга Головко, Тетяна Химич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 64-67.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Flexibility_is_a_key_factor_in_the_success_of_the_modern_restaurant_business.pdfГнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу931.86 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.