Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514
Название: Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу
Авторы: Головко, Ольга Миколаївна
Химич, Тетяна
Ключевые слова: ресторанний бізнес
Всеукраїнські конференції
фактор успіху
сучасний ресторанний бізнес
гнучкість
Дата публикации: 2024
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Головко, Ольга Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу / Ольга Головко, Тетяна Химич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 64-67.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Flexibility_is_a_key_factor_in_the_success_of_the_modern_restaurant_business.pdfГнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу931.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.