Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Titel: Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг
Autoren: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Марухлинич, Олександр
Stichwörter: готельне господарство
гостиничное хозяйство
готельна індустрія
управління фінансовими потоками
управління фінансами
Erscheinungsdatum: 2024
Herausgeber: Мукачево: МДУ
Beschreibung: Молнар-Бабіля, Джосія Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг / Джосія Молнар-Бабіля, Олександр Марухлинич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 78-80.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Analysis_of_the_features_of_the_organization_of_supply_in_restaurant_service_establishments.pdfАналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг852.74 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.