Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Название: Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг
Авторы: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Марухлинич, Олександр
Ключевые слова: готельне господарство
гостиничное хозяйство
готельна індустрія
управління фінансовими потоками
управління фінансами
Дата публикации: 2024
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Молнар-Бабіля, Джосія Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг / Джосія Молнар-Бабіля, Олександр Марухлинич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 78-80.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Analysis_of_the_features_of_the_organization_of_supply_in_restaurant_service_establishments.pdfАналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг852.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.