Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Назва: Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг
Автори: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Марухлинич, Олександр
Ключові слова: готельне господарство
гостиничное хозяйство
готельна індустрія
управління фінансовими потоками
управління фінансами
Дата публікації: 2024
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Молнар-Бабіля, Джосія Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг / Джосія Молнар-Бабіля, Олександр Марухлинич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 78-80.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analysis_of_the_features_of_the_organization_of_supply_in_restaurant_service_establishments.pdfАналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг852.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.