Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.contributor.authorМарухлинич, Олександр-
dc.date.accessioned2025-03-10T09:26:56Z-
dc.date.available2025-03-10T09:26:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522-
dc.descriptionМолнар-Бабіля, Джосія Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг / Джосія Молнар-Бабіля, Олександр Марухлинич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 78-80.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.subjectгостиничное хозяйствоuk_UA
dc.subjectготельна індустріяuk_UA
dc.subjectуправління фінансовими потокамиuk_UA
dc.subjectуправління фінансамиuk_UA
dc.titleАналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analysis_of_the_features_of_the_organization_of_supply_in_restaurant_service_establishments.pdfАналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг852.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.