Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | - |
dc.contributor.author | Марухлинич, Олександр | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-10T09:26:56Z | - |
dc.date.available | 2025-03-10T09:26:56Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522 | - |
dc.description | Молнар-Бабіля, Джосія Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг / Джосія Молнар-Бабіля, Олександр Марухлинич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 78-80. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | готельне господарство | uk_UA |
dc.subject | гостиничное хозяйство | uk_UA |
dc.subject | готельна індустрія | uk_UA |
dc.subject | управління фінансовими потоками | uk_UA |
dc.subject | управління фінансами | uk_UA |
dc.title | Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analysis_of_the_features_of_the_organization_of_supply_in_restaurant_service_establishments.pdf | Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг | 852.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.