Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Titel: Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing"
Autoren: Орбан, Віталій
Удворгелі, Лариса Іванівна
Stichwörter: кулінарія
кулинария
рецепти страв
кулінарна продукція
Всеукраїнські конференції
Erscheinungsdatum: 2024
Herausgeber: Мукачево: МДУ
Beschreibung: Орбан, Віталій Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" / Віталій Орбан, Лариса Удворгелі // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 80-82.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Principles_of_developing_recipes_based_on_the_use_of_the_Foodpairing_technique.pdfПринципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing"851.26 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.