Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Title: Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing"
Authors: Орбан, Віталій
Удворгелі, Лариса Іванівна
Keywords: кулінарія
кулинария
рецепти страв
кулінарна продукція
Всеукраїнські конференції
Issue Date: 2024
Publisher: Мукачево: МДУ
Description: Орбан, Віталій Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" / Віталій Орбан, Лариса Удворгелі // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 80-82.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Ebben a gyűjteményben:Тези доповідей

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Principles_of_developing_recipes_based_on_the_use_of_the_Foodpairing_technique.pdfПринципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing"851.26 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!