Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Назва: Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing"
Автори: Орбан, Віталій
Удворгелі, Лариса Іванівна
Ключові слова: кулінарія
кулинария
рецепти страв
кулінарна продукція
Всеукраїнські конференції
Дата публікації: 2024
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Орбан, Віталій Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" / Віталій Орбан, Лариса Удворгелі // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 80-82.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Principles_of_developing_recipes_based_on_the_use_of_the_Foodpairing_technique.pdfПринципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing"851.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.