Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Назва: | Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" |
Автори: | Орбан, Віталій Удворгелі, Лариса Іванівна |
Ключові слова: | кулінарія кулинария рецепти страв кулінарна продукція Всеукраїнські конференції |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Орбан, Віталій Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" / Віталій Орбан, Лариса Удворгелі // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 80-82. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Principles_of_developing_recipes_based_on_the_use_of_the_Foodpairing_technique.pdf | Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" | 851.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.