Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Орбан, Віталій | - |
dc.contributor.author | Удворгелі, Лариса Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-10T09:35:28Z | - |
dc.date.available | 2025-03-10T09:35:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523 | - |
dc.description | Орбан, Віталій Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" / Віталій Орбан, Лариса Удворгелі // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 80-82. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | кулінарія | uk_UA |
dc.subject | кулинария | uk_UA |
dc.subject | рецепти страв | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | Всеукраїнські конференції | uk_UA |
dc.title | Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Principles_of_developing_recipes_based_on_the_use_of_the_Foodpairing_technique.pdf | Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" | 851.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.