Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12524
Назва: Vlastnosti modernеho manazmentu hotela a restauracie
Автори: Паулик, Алла Ярославівна
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
готельно-ресторанний комплекс
Всеукраїнські конференції
сучасне готельно-ресторанне господарство
особливості управління
hotelový a reštauračný biznis
hotelový a reštauračný komplex
Celoukrajinské konferencie
moderný hotelový a reštauračný priemysel
funkcie riadenia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Paulyk, Alla Vlastnosti modernеho manazmentu hotela a restauracie / Alla Paulyk // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 82-83.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12524
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vlastnosti_modernеho_manazmentu_hotela_a_restauracie.pdfОсобливості сучасного готельно-ресторанного господарства920.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.