Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1263
Title: | Практичні підходи до можливостей застосування господарського потенціалу Карпатського регіону |
Authors: | Машіка, Ганна Василівна |
Keywords: | господарський потенціал Карпатський регіон компоненти структура управління |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Вінниця |
Abstract: | У статті з’ясовано практичні підходи до можливостей застосування господарського потенціалу Карпатського регіону. Автором проаналізована сутність господарського потенціалу. Наведено проблеми, що можуть суттєво вплинути на ефективність використання господарського потенціалу Карпатського регіону у майбутньому. Також автор запропонувала заходи щодо підвищення ефективності використання господарського потенціалу Карпатського регіону які полягають у створенні та підтримані у довгостроковій перспективі стабільного макроекономічного середовища, усуненні перешкод та спрощенні регуляторно-правового поля для діяльності приватного сектору; усуненні перешкод щодо свободи торгівлі та руху капіталів; створенні фіскальних та економічних стимулів щодо спрямування інвестицій приватного сектору у головні структурні та інфраструктурні напрями, що посилюють «природні» конкурентні переваги підприємств та галузей економіки |
Description: | Машіка, Г. В. Практичні підходи до можливостей застосування господарського потенціалу Карпатського регіону / Г. В. Машіка // Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія "Географія". – Вінниця, 2017. – Випуск 29. № 3-4. – С. 94-100. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1263 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Машіка Г. В. (3).pdf | Практичні підходи до можливостей застосування господарського застосування господарського потенціалу Карпатського регіону | 978.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.