Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
Titel: Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства
Autoren: Чорій, Мирослава Василівна
Половка, В.
Stichwörter: управління
ресторанне господарство
Всеукраїнські конференції
ключові фактори
заклади ресторанного господарства
Erscheinungsdatum: 2025
Herausgeber: Мукачево: МДУ
Beschreibung: Чорій М.В., Половка В. Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства / Чорій М.В., Половка В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 18-22.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Organizational_management_structure_as_a_key_factor_in_the_effective_operation_of_restaurant_establishments.pdfОрганізаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства1.41 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.