Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
Title: Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства
Authors: Чорій, Мирослава Василівна
Половка, В.
Keywords: управління
ресторанне господарство
Всеукраїнські конференції
ключові фактори
заклади ресторанного господарства
Issue Date: 2025
Publisher: Мукачево: МДУ
Description: Чорій М.В., Половка В. Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства / Чорій М.В., Половка В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 18-22.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
Ebben a gyűjteményben:Тези доповідей

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Organizational_management_structure_as_a_key_factor_in_the_effective_operation_of_restaurant_establishments.pdfОрганізаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства1.41 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!