Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
Название: Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства
Авторы: Чорій, Мирослава Василівна
Половка, В.
Ключевые слова: управління
ресторанне господарство
Всеукраїнські конференції
ключові фактори
заклади ресторанного господарства
Дата публикации: 2025
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Чорій М.В., Половка В. Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства / Чорій М.В., Половка В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 18-22.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Organizational_management_structure_as_a_key_factor_in_the_effective_operation_of_restaurant_establishments.pdfОрганізаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства1.41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.