Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
Назва: | Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства |
Автори: | Чорій, Мирослава Василівна Половка, В. |
Ключові слова: | управління ресторанне господарство Всеукраїнські конференції ключові фактори заклади ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Чорій М.В., Половка В. Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства / Чорій М.В., Половка В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 18-22. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Organizational_management_structure_as_a_key_factor_in_the_effective_operation_of_restaurant_establishments.pdf | Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства | 1.41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.