Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
Назва: Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства
Автори: Чорій, Мирослава Василівна
Половка, В.
Ключові слова: управління
ресторанне господарство
Всеукраїнські конференції
ключові фактори
заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2025
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Чорій М.В., Половка В. Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства / Чорій М.В., Половка В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 18-22.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Organizational_management_structure_as_a_key_factor_in_the_effective_operation_of_restaurant_establishments.pdfОрганізаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства1.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.