Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧорій, Мирослава Василівна-
dc.contributor.authorПоловка, В.-
dc.date.accessioned2025-04-16T10:47:11Z-
dc.date.available2025-04-16T10:47:11Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637-
dc.descriptionЧорій М.В., Половка В. Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства / Чорій М.В., Половка В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 18-22.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectВсеукраїнські конференціїuk_UA
dc.subjectключові факториuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleОрганізаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Organizational_management_structure_as_a_key_factor_in_the_effective_operation_of_restaurant_establishments.pdfОрганізаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства1.41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.