Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12644
Назва: Практичні аспекти просування ресторанних послуг
Автори: Чорій, Мирослава Василівна
Мішко, Д.В.
Ключові слова: Всеукраїнські конференції
ресторанні послуги
просування
аспекти
практичні аспекти
Дата публікації: 2025
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Чорій М.В., Мішко Д.В. Практичні аспекти просування ресторанних послуг / Чорій М.В., Мішко Д.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 42-44.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12644
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Practical_aspects_of_restaurant_service_promotion.pdfПрактичні аспекти просування ресторанних послуг1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.