Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12651
Название: Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички
Авторы: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Дідик, О.
Ключевые слова: модернізація
готельно-ресторанна справа
Всеукраїнські конференції
навчальний процес
інновації
Дата публикации: 2025
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Молнар-Бабіля Д.І., Дідик О. Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички / Молнар-Бабіля Д.І., Дідик О. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 65-67.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12651
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernization_of_the_educational_process_in_the_field_of_hotel_and_restaurant_business_innovations_technologies_and_practical_skills.pdfМодернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички1.39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.