Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12651
Назва: Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички
Автори: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Дідик, О.
Ключові слова: модернізація
готельно-ресторанна справа
Всеукраїнські конференції
навчальний процес
інновації
Дата публікації: 2025
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Молнар-Бабіля Д.І., Дідик О. Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички / Молнар-Бабіля Д.І., Дідик О. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 65-67.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12651
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernization_of_the_educational_process_in_the_field_of_hotel_and_restaurant_business_innovations_technologies_and_practical_skills.pdfМодернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.