Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12651
Назва: | Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички |
Автори: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Дідик, О. |
Ключові слова: | модернізація готельно-ресторанна справа Всеукраїнські конференції навчальний процес інновації |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Молнар-Бабіля Д.І., Дідик О. Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички / Молнар-Бабіля Д.І., Дідик О. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 65-67. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12651 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernization_of_the_educational_process_in_the_field_of_hotel_and_restaurant_business_innovations_technologies_and_practical_skills.pdf | Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички | 1.39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.