Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12651
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.contributor.authorДідик, О.-
dc.date.accessioned2025-04-23T12:21:57Z-
dc.date.available2025-04-23T12:21:57Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12651-
dc.descriptionМолнар-Бабіля Д.І., Дідик О. Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички / Молнар-Бабіля Д.І., Дідик О. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 65-67.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectмодернізаціяuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectВсеукраїнські конференціїuk_UA
dc.subjectнавчальний процесuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.titleМодернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навичкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernization_of_the_educational_process_in_the_field_of_hotel_and_restaurant_business_innovations_technologies_and_practical_skills.pdfМодернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.