Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Название: LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі
Авторы: Ільтьо, Тетяна Іванівна
Ключевые слова: готельно-ресторанний бізнес
міжнародні конференції
LEAN-менеджмент
інструмент оптимізації
бізнес
Дата публикации: 2025
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Ільтьо, Тетяна LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі / Тетяна Ільтьо // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С.198-199.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
LEAN_management_as_a_tool_for_optimizing_operational_activities_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdfLEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі1.21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.