Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Название: | LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі |
Авторы: | Ільтьо, Тетяна Іванівна |
Ключевые слова: | готельно-ресторанний бізнес міжнародні конференції LEAN-менеджмент інструмент оптимізації бізнес |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | Мукачево: МДУ |
Описание: | Ільтьо, Тетяна LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі / Тетяна Ільтьо // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С.198-199. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
LEAN_management_as_a_tool_for_optimizing_operational_activities_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdf | LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі | 1.21 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.