Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Назва: LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Ільтьо, Тетяна Іванівна
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
міжнародні конференції
LEAN-менеджмент
інструмент оптимізації
бізнес
Дата публікації: 2025
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Ільтьо, Тетяна LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі / Тетяна Ільтьо // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С.198-199.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LEAN_management_as_a_tool_for_optimizing_operational_activities_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdfLEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі1.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.