Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Назва: | LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі |
Автори: | Ільтьо, Тетяна Іванівна |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес міжнародні конференції LEAN-менеджмент інструмент оптимізації бізнес |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Ільтьо, Тетяна LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі / Тетяна Ільтьо // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С.198-199. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
LEAN_management_as_a_tool_for_optimizing_operational_activities_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdf | LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі | 1.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.